new ELevation
new ELevation

Location of Site
Location of Site

Science center equipment's
Science center equipment's

new ELevation
new ELevation

1/16

Vadodara
 

2018
 

7000 sq.ft.
 

Community Science Center
 

The science center at Baroda is a semi- private organization which has on permanent science Exhibitions and Seminar halls and Labs .When the Center first time invited us to design , it was piecemeal development but the ideas were bold .

Sustainable design was expected which could be simple and inherent in the Existing building and suit the funds. 
Being situated in the dense housing fabric the Science center needed a humble facelift along with a Universally accessible entrance space.
 
The Interiors and courtyard were designed such that minimum wastage with maximum functions were accommodated.
The main Entry was specifically created of concrete with a concrete letters to make it permanent and bold.


Design Team : Anagha Joshi, Madhura Joshi, Deepali Prajapati, Piyush Thakur

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.