Location of Site
Location of Site

press to zoom
Ground Floor Plan
Ground Floor Plan

press to zoom
Completed Project
Completed Project

press to zoom
Location of Site
Location of Site

press to zoom
1/16

Chauhan Residence 
 

Vadodara
 

2019
 

B.U.A. - 1400 sq.ft.
 

Revamp of Residence for Mr. Chauhan
 
The house had a typical tenement planning which was redeveloped to make open space planning in the same load-bearing walls. The spaces are compact in form and are attached to each other functionally in a fluid way. The visual and vertical connection of the Ground and First floor is done through the staircase creating a double height.
The modern feel to the house is brought through few elements like railings of the staircase, the entranceway which has a wooden and green feel. The new house has mid-century modern elements, colourful insides giving a homely feel to the place. 
The new urban typology for residence design.


Design Team : Anagha Joshi, Madhura Joshi, Deepali Prajapati

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom